Huisstijl laten ontwerpen

Creëer eenheid door jouw eigen, unieke huisstijl.

Een eigen huisstijl versterkt de herkenbaarheid van jouw onderneming. Laat daarom de huisstijl één op één aansluiten op jouw logo.

Mockups Design

Het belang van een eigen huisstijl

Waar moet je op letten als je een eigen huisstijl gaat creëren? Allereerst is het belangrijk dat de huisstijl past bij de unieke kernwaarden van jouw bedrijf. Een huisstijl vertelt niet alleen wie je bent, maar ook wie je wil zijn. Daarnaast moet het de identiteit weerspiegelen van de organisatie en haar medewerkers. Ook is het belangrijk dat je huisstijl zich onderscheidt van de concurrentie.

Waar kan Samendrie je bij helpen?

Merkstrategie

Het begin is er; jouw eigen organisatie. Maar hoe ga je er nu voor zorgen dat jouw organisatie écht een merk wordt? Je bent op het punt gekomen dat je een merkstrategie moet gaan bepalen. Hoe komt jouw organisatie op het niveau dat je wil bereiken? En hoe kom je daar op een effectieve en efficiënte manier?

Je merkstrategie bepalen kan best lastig zijn. Bij Samendrie gaan we graag met jou in gesprek om je hierbij verder te helpen! Zo bouwen we samen verder aan jouw merk.

Branding

De branding van je merk begint bij een logo en een huisstijl, maar daar stopt het niet! Je moet bijvoorbeeld ook bepalen hoe jij jouw kernwaarden gaat uitdragen op bijvoorbeeld social media. Welke tone-of-voice ga je inzetten om je doelgroep aan te spreken? En ook je beeldmateriaal moet daarop worden afgestemd.

We snappen dat je zelf misschien niet zo goed weet waar je moet beginnen. Daarom gaan we graag het gesprek eens met je aan. Aan de hand van een creatieve sessie gaan we samen bekijken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Samendrie_presentation_Mockup

Huisstijl

De basis van een professionele organisatie is een unieke, eigen huisstijl. Samen met jou gaan we die huisstijl vormgeven. Hoe gaat dat in zijn werk?

  1. Brainstormen: samen gaan we kijken aan welke voorwaarden jouw nieuwe huisstijl moet voldoen.
  2. Concepting: op basis van de brainstorm gaan we een concept voor je uitwerken.
  3. Presentatie: het concept gaan we vervolgens aan je presenteren.
  4. Verfijnen: op basis van jouw feedback gaan we de huisstijl verder verfijnen tot die perfect is.

Oplevering: als alles tot in de puntjes is uitgewerkt, leveren wij de huisstijl aan je op.

Huisstijl projecten

IMG_5682_V2

Artum | Merk en productlijn

Webshop | De Halsband

DeHalsband | Huisstijl & webshop

Hoofdafbeelding

BIT Isolatie | Logo, huisstijl en website

Homepagina met imposante foto van bedrijfslocatie

OneRetail | Huisstijl & website