Logo laten ontwerpen

Maak een sterke eerste indruk met jouw eigen logo.

Het logo is het belangrijkste en meest herkenbare element van uw onderneming. Kies voor kwaliteit en maak een sterke eerste indruk.

Samendrie_Logo_kaartjes

Heb je nu een logo en zou je graag een huisstijl willen?

Websites-door-Samendrie

Een sterk logo

Wij gaan samen aan de slag om de indentiteit van jouw organisatie vorm te geven, door het kiezen van de vorm & kleur. Moet het logo enkel uit woorden bestaan of moet er ook nog een herkenbaar beeld bij komen? Samen gaan we voor een sterk logo en identiteit.

Klantcase: De Halsband

Klanten kunnen betalen via iDeal. Ook kunnen de producten uit de webshop gekoppeld worden aan Instagram berichten, zodat binnen 1 klik het product gekocht kan worden.

Wat ontvang je van ons?

  • Een sterk nieuw logo
  • Jouw logo in 5 verschillende bestandstypen
  • Een unieke A3 huisstijlposter

De 5 verschillende bestandstypen zijn:
EPS / AI / JPG / PNG / SVG

Digitale Huisstijlposter op A3 formaat. Inclusief een overzicht met de huisstijlkleuren in verschillende kleurcodes, hierdoor snel toe te passen digitaal en in drukwerk. Een overzicht met de ideale lettertypes voor jouw huisstijl en een inspirerend overzicht met verschillende toepassingen.

Meest gestelde vragen

Wij hebben de antwoorden op de meeste gestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen?
Neem dan gerust contact op.

Waarom is een logo belangrijk?

Er zijn 4 pijlers waarom een logo belangrijk is:

Professionaliteit
Een eigen logo straalt professionaliteit uit. Nog voor dat de klant in contact is gekomen met jouw producten, kan hij al overtuigd worden door enkel de huisstijl van een bedrijf.

Vertrouwen
Met een logo bouw je vertrouwen op bij klanten. Kijk maar naar bijvoorbeeld Logitech, G-Star of Hema. Wanneer je één van die logo's op een product of verpakking tegenkomt is de kans groter dat je dat koopt.

Herkenbaarheid
Met een uniek logo gaat jouw merk opvallen tussen de vele andere reclame boodschappen. Je creëert een eigen wereld rond jouw producten en missie / visie.

Boodschap
Je kan ook met jouw logo een boodschap overbrengen. Denk bijvoorbeeld aan Unilever (heeft van elk segment een icoon in het logo) of Wikipedia (beeldmerk opgebouwd uit puzzelstukken met steeds meer informatie)

Zelf een logo ontwerpen

Natuurlijk kan je zelf een logo gaan ontwerpen. Op Google vind je dan een mooi plaatje en daarnaast zet je met bijvoorbeeld Paint jouw bedrijfsnaam.

Maar voor de professionaliteit en uitstraling van jouw onderneming is dit niet handig. Vaak is de kwaliteit niet zoals het zou moeten en kan hij niet gebruikt worden voor drukwerk. Ook weet je niet of het beeld wat je van Google gebruikt hebt, wel toegestaan is om te gebruiken.

Hoe maak je een logo?

Bij het ontwerpen van een logo gaan wij door 5 creatieve fases heen:

Brainstorm

Concepting

Presentatie

Verfijnen

Oplevering

Hoe gaan wij te werk?

Brainstorm

Concepting

Presentatie

Verfijnen

Oplevering

Samendrie heeft voor mij de website jellelugten.nl online gezet. Voor het kiezen van de geschikte template heeft Christiaan goed de tijd genomen. Voor het zelf onderhouden van de website heeft hij mij perfect begeleidt en als ik nu soms nog een vraagje heb kan ik altijd bij hem terecht. Ik raad Samendrie zeker aan als Grafisch ontwerpbureau.

Jelle Lugten
Jelle Lugten
Eigenaar JL

Samendrie heeft ons met diverse opdrachten geholpen waarbij de wensen van de klant perfect vertaald worden in een innovatief design. Christiaan is creatief en is erg betrokken door actief mee te denken om tot het beste eindresultaat te komen. Wij ervaren de samenwerking als erg prettig. Christiaan levert snel, is flexibel en professioneel.

Ellen Evers - Arts
Ellen Evers - Arts
Marketeer bij Fruity Line

Is jullie huisstijl ook toe aan een opfrisbeurt?