Website of webshop laten maken

Grafische versterking bij jouw website of webshop

Een website of webshop die er mooi uitziet, klanten aantrekt én ook nog eens goed werkt? Bij Samendrie helpen we jou erbij!

Website-ontwerp-manege-zonder-drempels
Websites-door-Samendrie

Het belang van een goede website

Het is ontzettend belangrijk om online zichtbaar te zijn. Bijna iedere (potentiele) klant checkt vroeg of laat jouw website. Dan wil je geen onduidelijke, trage, 13 in een dozijn website.

In plaats daarvan wil je graag een goede indruk achterlaten! Dat doe je door middel van een website die optimaal werkt en snel is. Maar ook door een mooie grafische vormgeving. Laten wij bij Samendrie daar allebei goed in zijn!

Klantcase: De Halsband

Klanten kunnen betalen via iDeal. Ook kunnen de producten uit de webshop gekoppeld worden aan Instagram berichten, zodat binnen 1 klik het product gekocht kan worden.

Een WordPress website

Wij werken graag met WordPress. Waarom?

  1. WordPress is een gebruiksvriendelijk CMS.
  2. Een nieuwe website kan in WordPress volledig op maat worden gemaakt.
  3. Een WordPress website is gemakkelijk uit te breiden door BeaverBuilder
  4. WordPress is geoptimaliseerd voor Google.
Website-Beaverbuilder-Wordpress-Illustratie

Een Woocommerce webshop

Een eigen webshop opzetten, zo moeilijk kan dat toch niet zijn? Fout. Een webshop opstarten kost evenveel energie als het opzetten van een fysieke winkel. Net zoals bij fysieke winkels is de concurrentie hoog. Zorg er daarom ook voor dat jouw webshop gelijk optimaal werkt én er goed uitziet.

De voordelen van een eigen webshop zijn:

  1. Je kunt gemakkelijk producten toevoegen, bestellingen inzien en beheren.
  2. Een webshop kan volledig worden gestijled volgens jouw eigen identiteit.
  3. Je kan een webshop aanvullen met professionele productfoto’s.
  4. Klanten kunnen gemakkelijk en snel betalen met iDeal.

Een website of webshop onderhouden

Na wekenlang ploeteren is het zover: je website of webshop staat live! De valkuil van veel mensen is dat ze hun website of webshop dan vergeten. Het bestaat, maar er wordt niets meer aan gedaan, terwijl het up-to-date houden van je website juist van belang is!

Websites-door-Samendrie

Het onderhoud uitbesteden

Wij begrijpen dat jij misschien helemaal geen tijd hebt om je bezig te houden met het onderhoud van je website. Jij focust je veel liever op jouw product of dienst.

Door het onderhoud van de website aan Samendrie uit te besteden, kan jij je focussen op jouw product of dienst. Dit kunnen we maandelijks doen, of incidenteel op het moment dat het jouw deze maand even niet uitkomt.

De volgende website's hebben wij gerealiseerd.

Samendrie heeft voor mij de website jellelugten.nl online gezet. Voor het kiezen van de geschikte template heeft Christiaan goed de tijd genomen. Voor het zelf onderhouden van de website heeft hij mij perfect begeleidt en als ik nu soms nog een vraagje heb kan ik altijd bij hem terecht. Ik raad Samendrie zeker aan als Grafisch ontwerpbureau.

Jelle Lugten
Jelle Lugten
Eigenaar JL

Samendrie heeft ons met diverse opdrachten geholpen waarbij de wensen van de klant perfect vertaald worden in een innovatief design. Christiaan is creatief en is erg betrokken door actief mee te denken om tot het beste eindresultaat te komen. Wij ervaren de samenwerking als erg prettig. Christiaan levert snel, is flexibel en professioneel.

Ellen Evers - Arts
Ellen Evers - Arts
Marketeer bij Fruity Line

Is jullie huisstijl ook toe aan een opfrisbeurt?