Visualisatie: 2D óf 3D

Maak jouw concept visueel!

Je hebt een idee en wil dit graag delen met de wereld. Daar komt (3D) visualisatie om de hoek kijken!

ShotDoos_V2020_V2_transparant

Wij visualiseren jouw idee

Stel, je hebt een geweldig idee, maar om dit te kunnen presenteren, moet je het kunnen visualiseren in een herkenbaar en kenmerkend beeld. Wij bij Samendrie kunnen je hiermee helpen!

Een goede pitch van jouw idee bestaat niet enkel uit woorden. Daar horen visualisaties bij! Wij kunnen jouw concept visualiseren, in zowel 2D als 3D. Jouw idee pitchen wordt zo een stuk makkelijker. Een publiek houdt er namelijk van als informatie zowel woordelijk als visueel wordt gepresenteerd.

Ervaring met visualisaties

Wij bij Samendrie hebben voor Delta Electronics een 3D visualisatie gemaakt van hun energiezuinige pand die nog gerealiseerd moest worden. Deze visual hangt in het pand zelf om aan te tonen hoe zij energiezuinig zijn. Ook wordt hij wereldwijd gebruikt op beurzen en in presentaties. Daarnaast maken we voor Fruity Line regelmatig 3D visuals van nieuwe verpakkingen en winkelinrichtingen.

S3_RR_EuroCis_Beurstand

Hoe komt een visueel concept tot stand?

Jouw idee kunnen we niet visualiseren zonder jouw input. Daarom bespreken we uitgebreid jouw concept tijdens een creatieve brainstormsessie. Samen bedenken we vervolgens hoe we dit op een ideale manier kunnen gaan presenteren. Zo kun je kiezen voor een simpele fotomanipulatie of juist een uitgebreid 3D ontwerp.

Visualisatie projecten