Visuele communicatie wordt steeds belangrijker. Niet alleen voor websites, social media, maar ook voor presentaties, beurzen, print en merchandise.

Twijfel jij om een reclamebureau of externe vormgever hiervoor in te schakelen voor jouw bedrijf? Samendrie maakt het je makkelijk!

Samendrie bestaat namelijk uit een ervaren grafische vormgever en een viervoeter met frisse blik. Je kunt Samendrie hierbij inzetten als verlengstuk voor jouw bedrijf of marketingafdeling. Hierbij kies je zelf of dit incidenteel of doorlopend is én op kantoor of op afstand. Kortom, wij passen ons aan aan jouw vraag. Wij zijn namelijk graag persoonlijk, professioneel en praktisch. Hierbij staat samenwerking centraal, want hiervoor geldt één plus één is drie!

Persoonlijk, professioneel en praktisch

Christiaan

Enthousiast, creatief en origineel. Zoekt graag de samenwerking op. Visuele verteller van geweldige verhalen. Bovenal een meedenker, persoonlijk en met passie voor ontwerp.

@samendrie

christiaan@samendrie.nl

06 - 185 29 492

selfie
WhatsApp Image 2019-08-02 at 16.31.46

Vaja

Spontaan, nieuwsgierig én een goede neus voor nieuwe opdrachten. Staat stevig met vier pootjes op de grond.  Een neus voor een persoonlijke klik en samenwerking. Een echte energieke kwispelaar en netwerker.

@vajadehond