Grafisch ontwerper

Een grafisch ontwerper die graag met jou meedenkt.

Visuele communicatie wordt steeds belangrijker. Niet alleen voor websites, social media, maar ook voor presentaties, beurzen, print en merchandise. Hiervoor schakel jij een grafisch ontwerper in!

artum_render

Grafisch ontwerpen

Waar houdt Samendrie zich allemaal mee bezig? Naast het design van een logo en huisstijl, ontwerpen wij ook flyers, folders en posters. Daarnaast kunnen we ook een professionele PowerPointpresentatie voor je inrichten.

Flyer laten ontwerpen

In een flyer wordt jouw bedrijf of een bepaalde dienst of product uitgelicht. Door middel van veel beeld en weinig tekst maken we helder waar jouw bedrijf voor staat of waarom een product of dienst belangrijk is. Bij Samendrie stoppen we niet bij het design. Een flyer kan nog zo mooi zijn, maar het moet wel aanslaan bij jouw doelgroep. Daarom kijken wij altijd naar hoe een flyer wordt verspreid en bij wie deze terecht komt.

Nailpefection_Folder_Mockup

Folder laten ontwerpen

Een folder is de uitgebreide variant van een flyer. Een folder wordt namelijk zo gevouwen dat deze meer ruimte heeft om informatie op kwijt te kunnen. Met een folder kan je dus een uitgebreider verhaal vertellen dan met een flyer. Bij Samendrie ontwerpen we folders met veel zorg, waardoor ze luxe en professioneel ogen. Ook maken we gebruik van unieke vormen, waardoor jouw folder extra opvalt.

Poster laten ontwerpen

Ook een poster is een manier om jouw bedrijf, product of dienst mee te kunnen laten zien. Posters worden veelal gebruikt om mee te adverteren door hun grote formaat.

Bij Samendrie produceren we posters van A4-formaat tot Abri (bushok formaat). Een poster kan een duidelijke reclameboodschap bevatten, maar je kunt een poster ook als tool inzetten met tips voor je klanten.  Hiernaast zie je voorbeelden van de manier waarop wij posters inzetten.

Samendrie_presentation_Mockup

PowerPointpresentatie

Je hebt een goed verhaal met een hele sterke kern. Jouw presentatieskills zijn daarnaast ook nog eens heel scherp. Maar jouw presentatie ademt je merk niet. Dat is een gemiste kans!

Samendrie ontwerpt voor jou een PowerPointpresentatie in jouw eigen huisstijl. Op die manier sluit jouw verhaal en het gevoel dat je daarmee uitdraagt naadloos aan op de beelden die erbij worden vertoond. Naast het design van de gehele presentatie, denken we ook graag mee hoe je grafieken en andere data moet vormgeven. Jouw presentatie komt zo nóg sterker over!

Grafisch ontwerp projecten

Campercontact_Open-brandmanual

Campercontact | Brandmanual

Homepagina met imposante foto van bedrijfslocatie

OneRetail | Huisstijl & website

I'M Redesign

Fruity Line | Productlijn

Karakter-Folder1

Karakter | Programmaboekje

Hoofdafbeelding

BIT Isolatie | Logo, huisstijl en website

Klantcase: R&R

R&R WFM | Campagne

IMG_5682_V2

Artum | Merk en productlijn